Wielerclinic voor sportieve dames

We merken dat dameswielrennen in populariteit toeneemt. Tijdens prestatietochten, mountainbikeritten en op fietsvakanties, sluiten steeds vaker dames aan en dat is leuk!

We kunnen ons ook goed voorstellen dat wanneer je nog beginnend wielrenster bent, je het misschien wel spannend vindt om je zelf voor de leeuwen te gooien door in een groep te gaan fietsen en zo deel te nemen aan een classic, clubtraining of gave Dolomietenmarathon.

De Henk Angenent classic biedt de oplossing, met een professionele wielrenclinic exclusief voor dames!

Dus wil je graag zekerder in een groep fietsen en kan je bochtenwerk nog wat verbetering gebruiken? Of wil je met meer zelfvertrouwen fietsen? Meld je dan aan voor deze gave damesclinic op 12 mei, waardoor jij een nog betere fietser wordt.

Onder begeleiding van professionele wielrenn(st)ers en een techniektrainer van het Habitat mountainbiketeam, gaan jullie tijdens een mooie tocht werken aan je techniek en zelfvertrouwen op de fiets. De instructeurs weten goed hoe het is om nog niet helemaal zeker van je fiets te zijn en kunnen jou met praktische tips op weg helpen, waardoor je zeker verbeterd.

Deze clinic begint op 12 mei om 10:00 en heeft het nieuwe Van der Valk hotel in Leeuwarden als startplaats. Vanaf 8:30 ben je welkom voor het sporters-ontbijt. Onderweg wacht een stop met onder andere koffie/thee en energierepen en na afloop kan je onder het genot van een lichte lunch bijpraten over clinic en vragen stellen aan de coaches.

Klik hier om je in te schrijven!  Of bekijk de video van Ilona Hoeksma:

Verspreid het nieuws!