Binnenkort:
Henk Angenent Classic "11 Mei start: 9:00 - 10:00 | Leeuwarden | Lynbaan 35
MTB van der Valk "02 November start 9:00 - 11:00 | Spier | Oude postweg 8

Jumbo sponsort Henk Angenent Classic

Dat Jumbo supermarken sport en gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, mag duidelijk zijn. Denk aan de fantastische Lotto-Jumbo trein, die vooraan mee rijdt in de Tour de France en met het boegbeeld voor (duur)sportend Nederland, Sven Kramer. Die menig sportliefhebber aan zich weet te binden.

Geheel in lijn met de passie voor wielrennen, ondersteunt Jumbo Grou dat het de deelnemers van de Henk Angenent Classic aan niets ontbreekt.

In Sneek, waar de Henk Angenent Classic zijn doortocht vindt, kunnen de deelnemers even op adem komen. In de stad van de Friese waterpoort komen de renners langs de stempelpost bij Hotel Van der Valk Sneek. Jumbo Grou verzorgt op de stempelpost de krentenbollen, bananen en een heerlijk stuk ‘Stek yn e Buse’ koek van bakkerij Molkwar . Dat fietst deze mooie racefiets toertocht wel zo lekker.

Jumbo verzorgt de fietsers dus van gezonde en smakelijke inwendige mens versterkers. Zodoende kunnen de deelnemers met voldoende energie het laatste deel van de tocht te lijf gaan. Bedankt Jumbo!

Bezoek voor jouw ideale boodschappen partner Jumbo Grou

 

Verspreid het nieuws!