Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijdag 8 maart stond in het teken van onze vrijwilligers. Ze hebben ons het afgelopen jaar geweldig geholpen bij de Henk Angenent Classic en de MTB Van der Valk. Mede dankzij de vrijwilligers waren de evenementen een groot succes. Om deze toppers te bedanken hebben we een avond bij Kartracing en Bowling in Groningen georganiseerd. De sfeer zat er goed in, ook al was er hier en daar wat rivaliteit tijdens het karten. Nadat er fanatiek was gekart hebben we de avond feestelijk afgesloten met een borrel en wat hapjes!

Ook dit jaar hebben wij voor de Henk Angenent Classic en de MTB Van der Valk vrijwilligers nodig voor het uitzetten van de route, de opbouw, de revitailleringsposten en de inschrijfpunten. Lijkt het u leuk om mee te helpen aan één van de evenementen of wilt u meer informatie? Stuur gerust een mail naar info@henkangenentclassic.com!

Verspreid het nieuws!