Geslaagde 2e Henk Angenent Classic!

De 2e Henk Angenent Classic is op zaterdag 11/05 gereden. Maar liefst 1000 liefhebbers deden mee aan de toertocht. Ondanks de harde wind op de terugweg gaven de deelnemers aan dat ze hadden genoten van de nieuwe routes en de ambiance om het evenement heen.

Zaterdagochtend om 08.00 startten de eerste fanatiekelingen vanaf Hotel Leeuwarden. Dit jaar konden de deelnemers kiezen uit verschillende routes met een lengte van 40, 80 en 140 kilometer. De routes liepen door de gemeentes Sudwest Fryslan, Leeuwarden en Waadhoeke.

De 100 deelnemers van het businessarrangement stapten na het sportontbijt het woordje van Henk Angenent ook op de fiets. De temperatuur was rond die tijd een stuk aangenamer door de zon die de hele dag bleef schijnen. Ook Angenent zelf was te spreken over de toertocht, “De route was uitdagend en ik heb genoten van het heerlijke zonnetje!”

In zijn geheel is het evenement uitstekend verlopen. Wij willen iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen voorafgaand aan het evenement. Zij hebben de Henk Angenent Classic dit jaar tot een groot succes gemaakt!

Zet hem alvast in je agenda, op zaterdag 16 mei 2020 wordt de volgende editie georganiseerd! Hopelijk tot dan!

 

Verspreid het nieuws!