MAAK JIJ HET MOGELIJK?

Ben je een gedreven wielersportliefhebber? Weet je van aanpakken, en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een grote organisatie? Voor de Henk Angenent Classic zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Taken lopen uiteen van verkeersregelaar, het opbouwen van het evenemententerrein en het verzorgen van catering.

We zijn dankbaar voor alle hulp die de vrijwilligers ons bieden. Na het evenement organiseren we hiervoor een speciale activiteit. Daarnaast ontvang je een mooie kortingsactie bij onze partners.

Tijdens het evenement maak je deel uit van een gemotiveerd team. Uiteraard zorgen we voor een goede verzorging. Samen staan we sterk en zorgen we voor een goed verloop. Ben je enthousiast? Schroom niet, en informeer naar de mogelijkheden. Meld je aan door je contactgegevens te mailen naar info@henkangenentclassic.com

Verspreid het nieuws!