Kers op de taart voor de Henk Angenent Classic

Met trots ontving de Henk Angenent classic deze week het keurmerk ‘extra goed geregeld’ van de NTFU. De tocht voldeed aan alle eisen van dit keurmerk.

De Wielersportbond NTFU zet zich in voor de belangen van de sportieve fietser. In samenwerking verenigingen en partners bieden ze ruim 70.000 sportieve fietsers mooie toertochten, trainingen en clinics, praktische kennis over de wielersport én aantrekkelijke producten en diensten. Door de NTFU hebben wij de nodige tools en materialen gekregen om onze toertocht zo professioneel en verzorgd mogelijk op te zetten. 

Naast het organiseren van mtb- of racefietstochten kun je bij de NTFU ook terecht voor het verzekeren van je fietsen tegen schade en diefstal. Daarnaast bieden ze ook leuke en uitdagende fietsroutes aan.

Het keurmerk van de NTFU is met enthousiasme ontvangen. ‘We zijn erg content met dit mooie keurmerk, dit is ook een mooi compliment aan de werkgroep en alle vrijwilligers van de Henk Angenent Classic.’ Aldus Maarten Kemperman.

Volgend jaar maken we met z’n allen de Henk Angenent Classic weer tot een succes!

Verspreid het nieuws!